Erotik Outlet

Nyheter om erotik

SKA PORR RÄDDA GREKLANDS EKONOMI?

SKA PORR RÄDDA GREKLANDS EKONOMI?

Det är inte så många som känner till det, men för närvarande produceras det porr som aldrig förr i Grekland. Trots ekonomisk depression och elände, så är det strålande tider för grekiska producenter…

Just nu går Grekland på knä under ett växande budgetunderskott och skulder. Man kan se tecknen överallt, Grekland är i kris. Men det gäller inte riktigt alla branscher i landet, grekisk porr har till exempel fått ett rejält uppsving och just nu är porrproduktion extremt lönsamt. Och allt beror på en enda man – Dimitris Sirinakis och hans bolag Sirina Productions.

Dimitris var intresserad av porr redan som mycket ung. Men istället för att beundra och idealisera porrstjärnorna på avstånd, bestämde han sig för att börja producera porrfilm själv. Men han började i liten skala. Han öppnade en porrshop vid Omonia-torget i Aten. Vid den här tidpunkten fanns det inte särskilt många porrbutiker i Grekland, och Dimitris fick kämpa hårt mot både dålig lönsamhet och oförstående myndigheter. Det är inte som i Sverige där man kan köpa sexleksaker i öppna fina butiker som nästan ser ut som lyxvaruhus eller i erotikoutlet i Ullared.

Omonoia

Nåväl till slut hade Dimitris arbetat upp en fast kundkrets, och efter ett par år var butiken så lönsam att han kunde öppna ytterligare en porrbutik. Rörelsen växte och snart hade han en hel kedja av erotikbutiker runt om i hela Aten. Det var nu har tänkte göra allvar av sina planer på att producera egen porr.

Det första problemet Dimitris hade att brottas med, var den förhärskande moralen i Grekland. Att grekiska tjejer är både snygga och varmblodiga är en sak, men att visa upp sig i en porrfilm var något helt annat. Men Dimitris är envis och har en dokumenterat bra övertalningsförmåga. Till slut hade han lyckats få ihop sex olika tjejer som skulle medverka i hans första egenproducerade porrfilm.

Inspelningen genomfördes utan problem, och det visade sig att det måste ha funnits ett uppdämt behov av inhemsk porrfilm i Grekland. Filmen sålde slut på tre veckor, och Dimitris fick snabbt göra fler kopior för att täcka efterfrågan.

Filmen väckte ett stort uppseende i Grekland, tidningarna skrev spaltkilometer om den, och de medverkande tjejerna blev kändisar över en natt. Detta fick till följd att många andra kändiskåta tjejer tog kontakt med Dimitris för att få medverka i nästa film. Ja, det var så många, att snart hade Dimitris ett helt stall med tjejer att välja från.

Nu har Dimitris producerat ett tiotal porrfilmer. De säljer otroligt bra i Grekland, och nu har även hans välgjorda filmer uppmärksammats internationellt. Jag hade tillfälle att närvara vid en av hans inspelningar för några veckor sedan.

Det var visserligen bara i slutet på maj, men det var redan över 25 grader på inspelningsplatsen, en lyxig villa ett par mil utanför Aten. Vilka var då tjejerna på inspelningen?

Först och främst var det Electra, en mörk skönhet som jobbat flera gånger med Dimitris tidigare och är något av hans favorit. Så var det Nikoletta, en fd Playboy-modell som nu skulle göra sin allra första porrfilm. Nikoletta är redan något av en kändis i Grekland efter att hon varit ”Playmate of the Month” – det behövs inte mer än så för att få kändisstatus i Grekland.

Så var det Maia, en 30-årig debutant som var livrädd för att bli igenkänd i den lilla byn hon kom ifrån. Hon lät tona sitt svarta hår i rött och bar färgade kontaktlinser genom hela inspelningen. Dimitris försökte tala om för henne att hon skulle bli igenkänd i alla fall, men hon framhärdade i sina maskeringsförsök, och till slut lät Dimitris henne hållas.

Men min favorit var utan tvekan Viva. Hon var otroligt trevlig och social mellan tagningarna, och efter vad grabbarna sade, var hon ett fantastiskt bra knull. Hon gjorde sina dialogscener med bravur, men framför allt var hon bra i sexscenerna. Hon fick hur många orgasmer som helst, den ena hade knappt avklingat förrän det var dags igen. Alla killarna ville sätta på henne även när kameran inte var igång, men sådana olater satte Dimitris snabbt stopp för. Lite disciplin måste även en porrskådis ha.

Efter denna första inspelningsdag, var jag tyvärr tvungen att åka vidare, så jag fick aldrig träffa de andra tjejerna. Men jag stannade i alla fall så länge, att jag kunde konstatera att Dimitris är oerhört proffsig och jag börjar förstår varför han har varit så framgångsrik.

Det ska bli kul att se hur det grekiska porräventyret slutar. Dimitris vet i alla fall vad han vill – han vill göra Aten till Europas nya porrcentrum. Han har en vision av Grekland som storexportör av porr och detta ska hjälpa till att rädda landets ekonomi. Det låter som en avlägsen illusion, men man vet aldrig. Är det någon som ska lyckas med det, så är det Dimitris.

[emaillocker id=”20″]

[/emaillocker]

info@erotikoutlet.se • August 25, 2015


Next Post