Erotik Outlet

Nyheter om erotik

PORRSTJÄRNORS TATUERINGAR

Porn Ink – PORRSTJÄRNORS TATUERINGAR

Det har ju blivit allt vanligare att unga tjejer tatuerar sig. Och tjejerna i porrbranschen är inga undantag…

Förr sågs tatueringar som ett tecken på att man antingen var fängelsekund eller sjöman. Det markerade alltså vilket socialt skikt man tillhörde. Men så är det inte längre, nu används tatueringar i alla samhällsklasser som ett sätt att förstärka sin personlighet eller bara som ren utsmyckning. Naturligtvis var tjejerna i porrbranschen snabba att haka på trenden, och numera är nästan varenda porrtjej gaddad. En del tatueringar är ganska amatörmässigt utförda medan andra är riktiga konstverk.

Här kommer en liten sammanställning över de mest kända porrstjärnorna som valt att smycka sin kropp med bläck. Vet ni förresten vem som har smyckat sin fitta med ett par boxhandskar? Eller vilken tjej som har tatuerat sig kring analöppningen? Här kommer alla svar.

Angelina Valentine

Ahhh, vackra Angelina! Detta 26-åriga bombnedslag med pappa från Italien och mamma från Venezuela, gjorde sin första tatuering för några år sedan. Både hon och omgivningen gillade den, så hon fortsatte att smycka sig. Numera är hennes mest utmärkande tatuering en topless geisha högt upp på vänster arm. Nedanför geishan en spiral som utmynnar i röda blommor mot en turkos bakgrund. Hon har datumet 9-8-03 tatuerat på sin vänstra hand, ett litet rött hjärta på insidan av höger vrist och mycket mer.

Joanna Angel

Joanna var en ganska typisk skötsam, judisk tjej från New York, innan hon plötsligt blev punkare. Och det var inte nog med det, hon började jobba i porrbranschen också. Nu har hon hunnit bli 31 år, men hon lever fortfarande upp till sitt smeknamn: ”High Priestess of Dilicious Sin”. Och naturligtvis vittnar hennes tatueringar både om hennes punkförflutna och om hennes omättliga begär efter sex.

Belladonna

Det kan väl hända att Belladonnas storhet inte ligger i hennes utseende. Men, som alla vet, den damen har andra kvaliteter. Hur som helst, så har även hon hoppat på tatueringsvågen, och i nuläget har hon nio stora och ett antal små tatueringar.

Hennes praktfulla tatuering över bröstet och vänster axel har på senare tid blivit något av ett trademark för henne. På sina fingrar har hon ”BEBE” tatuerat och i ryggslutet ordet ”Loyal”. Dessutom är hon piercad i näsan, naveln och klittan.

Mason Moore

Om du gillar vulgära, slampiga tjejer, så måste Mason Moore vara rena drömtjejen.

När hon debuterade i porrbranschen år 2005, under namnet Miss Ryder, så hade hon inte en enda tatuering. Så hoppade hon av porren, och gifte sig. Hon återvände 2008, nyskild och med en helt annan look. Hon hade blivit en biker-tjej med stora silikontuttar och tatueringar över hela kroppen.

Hon har alldeles för många tatueringar för att räkna upp, men hennes mest framträdande är nog blomstermotivet på vänster arm. Det finns folk i branschen som vägrar att kalla den för tatuering utan hävdar att det är konst. Dessutom är hon ganska känd för sin tatuering på skötet: ett par boxhandskar och texten ”Hit It Like a Champ” och ”TKO”. TKO står för teknisk knockout.

Texas Presley

Toksnygga Texas Presley är en annan tjej som gillar tatueringar. När hon började i branschen, 2005, var hon kemisk fri från tatueringar, och hon gjorde succé direkt med sitt korpsvarta hår, blå ögon och ett våldsamt utspel i sina sexscener. Sedan dess har det blivit en och annan gaddning.

Att hon fortfarande är trogen hembygden visar hon med sin tatuering på handleden som hon har smyckat med ordet ”Texas”. Att hon är stolt över sitt jobb visar hon på den andra handleden där ordet ”Pride” är tatuerat.

Daisy Marie

Stackars Daisy Marie var full av halvfärdiga, klantigt utförda tatueringar när hon började i porrbranschen. Men det hindrade henne inte från att bli omåttligt populär på den amerikanska marknaden.

Numera har hon börjat snygga till sina tatueringar, och en del har hon, med blandat resultat, försökt avlägsna. Bland annat den hon har ovanför fittan: ”Caution: slippery when wet”. Numera dominerad hennes kroppsutsmyckning av en stor kerub på ryggen.

Janine Lindemulder

Janine är en klassisk porrskådis som är känd och beundrad långt utanför porrkretsar. Hon är född 1968 och gjorde sin första porrfilm redan 1992. På den tiden gjorde hon enbart lesbiska scener. Hon gjorde ett uppehåll med porr under några år, och det var nog många som saknade henne. Men sedan hon flyttat ihop med Jesse James, känd från TV-serien Monster Garage, har hennes porrkarriär tagit ny fart.

Och nu är det en annorlunda Janine vi ser. Hon är numera MILF och det där med enbart lesbiskt, kan vi snabbt glömma – nu är det hårdporr som gäller. Och hon ser även annorlunda ut, hela damen är smyckad med blommor och fjärilar. Och om ni undrar vad texten på hennes mage betyder, så är det detta – fritt översatt från latin – ”Hennes egna vingar bär”.

Andrenalynn

Adrianna Richardson är mest känd under sitt smeknamn, Andrenalynn – en före detta fotomodell som efter sin karriär blev tatueringsartist. Men sedan längtade hon tillbaka till rampljuset, och den här gången fick det bli porrbranschen.

Hon är den enda tjejen i branschen som är tatuerad kring analöppningen. Hon hävdar att det var hennes mans idé, och det är väl ganska troligt med tanke på att texten lyder: ”Jarrod’s little fuckdoll”.

Hon har inte hunnit gjort särskilt många filmer än, men alla amerikanska porrkonsumenter känner redan till henne. Hur ska man kunna glömma en tjej med ett tatuerat rövhål…

info@erotikoutlet.se • August 26, 2015


Previous Post

Next Post