Erotik Outlet

Nyheter om erotik

SM I KUKSUGNING

SM I KUKSUGNING

Glöm Elitserien och andra nördiga idrottsaktiviteter! Årets sporthändelse är i alla fall SM i kuksugning!

Kan man verkligen tävla i sex? De flesta skulle nog svara nej på den frågan. Men de svenska porrmodellerna Cheetah och Candy håller inte med. Visst kan man tävla i sex! Och det visade de med all önskvärd tydlighet när de, som tävlande, deltog i SM i kuksugning som avhölls för tredje gången. Tävlingen är öppen för både amatörer och proffs, men hittills har alla finalister varit porrstjärnor.

Reglerna för kuksugnings-SM är enkla. Det hela avgörs i två tävlingsmoment där tiden är den avgörande faktorn. Tjejerna ska helt enkelt suga killarna till orgasm så snabbt som möjligt. Först gäller det kuksugning utan hjälp av händer. Sedan är det en timmes paus, innan det är dags för andra halvlek, byte av partner och den spännande finalen. Där är alla medel tillåtna, bara satsen tas i munnen. Den sammanlagda tiden från båda omgångarna räknas samman och en segrare koras.

Två dokumenterat duktiga sprutare från porrbranschen hade anlitats som stuntmän. Det var Ronnie och T2 – två rutinerade ringrävar som är populära hos tjejerna och erkänt proffsiga.

Första momentet var alltså kuksugning utan hjälp av händerna. Startskottet small och båda tjejerna kastade sig över sina respektive kukar. Mörkhyade Cheetah slukade T2:s kuk och blonda Candy sög in Ronnies kuk till roten. Sedan vidtog ett intensivt sugande, slickande och sörplande. Att killarna uppskattade damernas läppmassage gick inte att ta miste på.

Vem av tjejerna som var i ledningen var omöjligt att säga, båda killarna flåsade tungt och juckade emot för att komma så långt in som möjligt mellan tjejernas frenetiskt arbetande läppar.

Snart övergick killarnas flåsanden i brunstiga stön, och det var uppenbart att någon av dem snart skulle komma. Men vem, det var den stora frågan. Plötsligt tog Ronnie tag om Candys nacke och vräkte in kuken så långt det gick samtidigt som han bölade som en brunstig älgtjur. Strax efteråt, närmare bestämt efter en minut och 42 sekunder släppte T2 sin sats i Cheetahs mun.

Efter första halvlek hade vi alltså Candy i ledningen. Men det var så jämnt att vad som helst skulle kunna hända i andra halvlek. Hela kvartetten tog en kopp fika i pausen medan de lät killarna återhämta sig en smula, innan det var dags för den andra halvleken. Cheetah såg oerhört koncentrerad ut, att ta in 1.42 borde inte vara omöjligt.

Nu skulle alltså Cheetah suga av Ronnie och Candy skulle ta hand om T2. Så gick starten och tjejerna kastade sig återigen över sina respektive kukar. Nu skulle allt avgöras.

Den här gången använde sig tjejerna av lite olika teknik. Candy fortsatte med sin framgångsrika taktik med att enbart suga, medan Cheetah använde sig av en kombination av runk och sug och lyxiga sexleksaker. Hennes hand mjölkade frenetiskt kukroten medan hon sög och slickade på ollonet. Kampen var så jämn den kunde bli, och det var olidligt spännande.

Det verkade som om båda tjejerna insåg att det här skulle komma att bli jämt, så de lade in ytterligare en växel. Ett tag verkade det som om Cheetahs taktik skulle bli den vinnande, men så sög Candy in T2:s kuken ända till roten, för att sedan retfullt långsamt suga kuken ända upp till ollonet. Hon upprepade proceduren några gånger, och det blev för mycket för T2. Med ett lyckligt leende på läpparna tömde han sin sats i Candys ivrigt sugande mun – och tävlingen var över.

Som segrare stod 18-åriga Candy från Köping efter en rafflande match där vem som helst av tjejerna kunde ha vunnit. Candy var naturligtvis jublande glad och Cheetah var en god förlorare och sträckte upp Candys hand i luften.

Efteråt muttrade Cheetah någonting om revansch, och det är väl inte omöjligt att dessa två tjejer kommer att vara i final även nästa år. Mer tävlingsinriktade tjejer får man leta efter. Men man vet aldrig, kanske någon av tidningens kvinnliga läsare känner sig manad att försöka nå den eftertraktade titeln ”Sveriges bästa kuksugerska”? Om ett år är det dags igen…Du kan redan börja träna med en dildo om du inte har en kuk vid handen

info@erotikoutlet.se • August 26, 2015


Previous Post

Next Post