Erotik Outlet

Nyheter om erotik

Hypnotisk kväll

Redan när vi stod i kön för att få komma in på en av de hetaste klubbarna i stan, kände jag hur jag rös av välbehag. Kvällen var otroligt varm och samtliga gäster var mycket sparsamt klädda.

Jag var på besök hos Elisabeth, min barndomsväninna, som flyttat från vår lilla håla till “större jaktmarker” som hon uttryckte det.

Elisabeth hade lovat mig en tripp i stadens lyckodjungel, något jag verkligen behövde och längtade efter nu när jag precis avslutat en plågsam men alldeles nödvändig separation.

Musiken och den värmande doften av tusen heta och glansiga kroppar slog emot oss när vi betalt inträde. Klubben var exotiskt inredd som ett Akropolis, och på de vita marmorpelarna stod vackra människor och dansade till den höga, hypnotiska musiken.

Stämningen var så otroligt laddad av erotik att jag blev alldeles våt efter en kort stunds dans och jag menar inte bara av svett, även om det snabbt blev påtagligt och jag och Elisabeth banade oss väg fram till en av barerna.

Vi beställde och ställde oss vid ett litet bord en bit ifrån det dansgolv vi kom ifrån. Även här var musiken väldigt hög och vi var tvungna att ropa för att göra oss hörda.

– Visst är det här stället något alldeles extra?! sa Elisabeth och slickade sig sensuellt i mungipan och tittade sig menande omkring.

Min väninna är otroligt sexig med sin slanka, flickaktiga kropp och det vilda röda håret som alltid levde sitt eget liv.

Jag blev därför inte alls förvånad när hon i nästa sekund dansade iväg med en blond kille med en diskret och snygg tatuering på vänster överarm. Jag vet att Elisabeth älskar tatueringar och jag log glatt åt henne när hon gjorde tummen upp och lade sin smala hand på hans nakna rygg.

När jag drack den sista svalkande klunken kände jag hur starkt påverkad jag var av den sexuella aktiviteten som maskerades av dansen. Jag rörde mina höfter till musiken och helt plötsligt var jag inte ensam i min rörelse.

En manskropp hade slutit upp bakom mig. Tätt. Jag kände att han var hård redan innan vi tittat varandra i ögonen. Det enda han sett av mig var en bar, slank midja, en fast stjärt under en liten silvrig kjol med matchande tight topp och långa, slanka ben, nedstuckna i ett par skor, även de silvergrå.

Mitt mörka hår var aningens fuktigt av dansens ansträngning och jag kände genast att jag ville bli fuktig av annan fysisk aktivitet och vände mig sakta om. Mannen tog tag om mina höfter och låste fast mig, han ville stå kvar bakom mig.

Vi började röra oss i takt till musiken, han ledde mig mot ett annat dansgolv, med dunklare belysning. Men musiken var densamma och vi rörde oss i symbios.

Han smekte mina armar när jag sträckte dem mot himlen som i bön, han fortsatte sakta mot brösten som pockade på uppmärksamhet genom att spänna ut bröstvårtorna genom det metallglänsande tyget. Hans heta och snabba andhämtning i min nacke värmde mig mellan benen på ett nästan plågsamt sätt.

Herregud, jag hade ju inte ens sett mannen, men det jag känt av överkropp, ansikte och hår, samt framförallt det jag kände tryckas mot min blanka rygg, gjorde mig galen av åtrå…

Jag ålade mig mot hans pulserande stånd samtidigt som jag, uppmuntrad av de andra dansarna, gjorde förspelsliknande rörelser. Min partner höll sina händer hårt om mina bröst.

Jag kände hur han stönade och flyttade sina händer innanför min topp. I nästa sekund smekte han mitt ansikte och jag sög in hans salta fingrar och diade som ett litet barn, medan hans andra hand tryckte mig mot hans värkande stånd.

Hans nyfikna fingrar letade sig in under kjolen och tycktes stanna upp av förvåning och glädje när inga trosor satt i vägen. Nu visste jag verkligen vad jag ville och vad jag behövde.

Jag ville ha mannen som alldeles strax skulle få mig att explodera.

Jag ville smaka på honom, ta emot och ge honom allt.

– Vi går.., viskade han i mitt öra.

Vi gick över dansgolvet, jag först och min ledsagare bakom. Vi kom fram till toaletterna, och gled in där båda två, som om det var den mest självklara sak i hela världen. För tillfället var det alldeles självklart att vi skulle knulla varandra till en extas bortom allt tvivel.

Fortfarande utan att ha tittat varandra i ansiktet, tryckte han upp mig mot väggen och stötte hårt in i mig bakifrån medan jag villigt svankade och tog emot det jag så hett längtade efter.

Jag gnällde av kåthet när han drog sig ur och böjde sig och slickade min stjärtskåra och nafsade i mina runda, fasta skinkor. Hans hand smekte min rakade fitta och hans fingrar gled in och ut i en lugn och retsam takt. Jag juckade bedjande efter mer, och mer fick jag. Med brutal vänlighet vände han mig om och tryckte varsamt men bestämt ner mig mot hans enormt sprängande lyckoverktyg. Kuken var salt, len och smakade ren och skär kåthet. Min vanligen lite blyga tunga lekte över hans glansiga ollon, och med välbehag tog jag hela kuken i munnen.

Jag följde varje liten spasm i kuken, när han kom omsluten av mina hittills okyssta läppar.

Han drog ner mig på det rena och varma golvet och gav mig sina byxor till huvudkudde, och började frenetiskt slicka mig. Han sög på de rätta ställena och när hans fingrar samtidigt masserade mig runt anus, var min orgasm som ett åskväder – kraftfullt, befriande och samtidigt lite skrämmande. Detta var otroligt. Han tittade upp mellan mina fuktiga och darrande ben och våra ögon möttes för första gången.

Vi sade ingenting utan möttes i en het kyss som krävde en fortsättning på vår bekantskap.

Jag tog hans halvstyva kuk och masserade upp ett kraftfullt stånd, samtidigt som hans fingrar gled omkring i min otroligt våta fitta.

Nu var det min tur att trycka ner honom i liggande ställning, så att jag skulle kunna rida honom och kontrollera situationen.

Med det svarta bältet han haft i sina jeans drog jag åt hans handleder och red honom i en vansinnig takt.

Mina små och fasta bröst guppade lockande nära hans ansikte och när han försökte nafsa böjde jag mig undan, och vände på mig och red honom åt andra hållet. Då jag inte hade någon kontroll på att han inte lösgjorde sig från det provisoriska handfängslet, passade han på att hjälpa mig framåt och han band mig i kranen.

Inte hårt utan mest symboliskt, men jag blev om möjligt ännu kåtare och när han trängde in bakifrån, och stötte fort och hårt, dröjde det inte länge förrän vi möttes i en skakande orgasm.

Vi tvättade varandras kroppar med pappershanddukar och log mot varandra när vi slank tillbaka i våra kläder.

När vi öppnade dörren möttes vi av doften av tusen heta glansiga kroppar, och en hypnotiskt dunkande musik.

Han gick bakom mig och helt plötsligt kände jag att han var försvunnen, men jag vände mig inte om.

Jag började istället dansa bakom en man som precis druckit upp den sista, svalkande klunken av sin svalkande drink…

Stamgästen

 

Hus at købe dit sexlegetøj her

info@erotikoutlet.se • September 7, 2015


Previous Post

Next Post