Erotik Outlet

Nyheter om erotik

Kämparna trotsade väder och vind:

Filmen fighters Digital Playground

Filmen fighters Digital Playground

OMLÖBER:

 

– Det var en uppvisningsmatch. Jag hade lovat att det skulle komma blod och det gjorde det!

 

– Sparka honom med knäet! Håll koll på hans hand! Döda honom!, skriker publiken samtidigt som slagskämparna tar sig an varandra.

Det är söndag och regnet öser ned. Men ändå har publiken strömmat till i stora mängder på Den Røde Plads på Nørrebro i Köpenhamn för att ta del av thaiboxningsgalan mellan Danmark och Sverige som arrangerats av Siam Athlete Nation.

Det bjuds på sex matcher med både amatörer och proffs och det förekommer även ett par tjejer som ska slåss mot varandra. Det är den danska mästarinnan 2014, Mia Olsen, som ska möta den svenska mästarinnan 2014, Sabina Mårtensson. Dagens huvudmatch är den mellan den nye danska världsmästaren, Kim Nielsen från Siam och Jafar Mukr från VBC, Stockholm.

På debutantsidan finns Lucas Undall från Siam och Buller från Odense Muay Thai, som bägge är spända på dagens resultat. Innan matchen säger Lucas:

– Bara man kommer upp i ringen har man vunnit inombords eftersom man kan bevisa att man kan träna upp sig till en match, att man vågar gå in där och riskera att få alla tänder utslagna eller kanske knockas helt. Det är väldigt nervpirrande, säger han och förklarar att när klockan ringer, då är det krig!

Nu ska han upp på golvet för att visa vad han kan men lovar att han ska kommentera efter matchen. Publiken hejar och skriker och står förväntansfulla i regnet med paraplyerna uppe och väntar på action.

Borta vid domarnas bord sitter tre proffsdomare från danska Muay Thai-förbundet och antecknar innan allt börjar. Här finns också en läkare som ska gripa in om något går fel. Det gör det ju då och då men det är ju också en del av spänningen.

 

07570-10

Adrenalinet pumpar

 

Lucas och Buller står i varsin hörna av ringen och förbereds av sina tränare för att få och ge stryk. Men kan se att varenda muskel spänner sig och att adrenalinet pumpar i deras kroppar.

Strax före matchen dansar de en slags rituell dans, Ram Muay, som alla boxare ska utföra för att visa varandra respekt, och även för tränarna, förfäder och för att be Buddha om hjälp i matchen. Det ser imponerande ut och en extra vinst med ceremonin är att boxarna kan visa upp sin styrka och vinna publikens sympati.

Lucas och Buller är helt peppade och får äntligen ett “go!”, ett klartecken för att slåss. De kastar sig över varandra och kramar varandra i en klinch och sparkar och slår hårt på varandra. Det ser väldigt dramatiskt ut men matchen avgörs snart och Lucas är den överlägsne vinnaren.

– Jag vann på poäng, 3-0. Det gick riktigt bra med tanke på att jag för en månad sedan sparkade rakt upp i en armbåge och har gått på kryckor i en veckas tid. Jag kunde faktiskt inte sparka med höger fot så jag har övat på andra tekniker, säger han och utvecklar det hela.

– Jag är otroligt glad för att jag har vunnit, för det var sinnessjukt hårt där uppe i ringen. Det är något av det hårdaste jag prövat. Trots att det bara handlar om en sex-minuters match, två gånger tre minuter. Jag har sysslat med många saker, från att vara i det militära och arbeta med hårt fysiskt arbete som hantverkare och snickare men det kan inte alls jämföras med hur tufft det är att ta sig igenom en thaiboxningsmatch.

Lucas förklarar att det som debutant är en klassiker att man sparkar med höger ben. Knäet använder man först när man fått mer rutin men han var här tvungen att använda knäet mer eftersom hans fot var skadad. Det var meningen att han skulle bundit upp sin fot med tejp men fem minuter innan han skulle slåss fick han veta att det fick han inte. Det gjorde honom irriterad men han vann så allt blev bra igen.

 

 

mshop-snart-i-sthlm ullared-outlet2

 

Det bästa till sist

 

Mia Olsen och Sabina Mårtensson laddar upp för att slåss mot varandra och det är verkligen spännande att se vilken av de två mästarinnorna som kommer att vinna. De ser väldigt allvarliga ut och liknar två manliga slagskämpar som delar ut seriösa slag mot varandra. I slutänden vinner svenskan matchen.

De följande fyra matcherna utkämpas också under hejarop och skrik och jubel från publiken, men vid avslutningen kommer det bästa: huvudmatchen mellan Kim Nielsen och Jafar Mukr. Kim är dansk världsmästare 2014 så han har höga förväntningar på sig. Han lever upp till ryktet genom att göra köttfärs av sin motståndare. Efter matchen säger han:

– Det gick bra. Bättre än väntat och det är alltid kul att vinna på hemmaplan. Det var en galen match och speciellt det att Jafar stod kvar och inte föll ihop. Jag gav honom en serie slag över ögat och tänkte att han skulle ge upp men det gjorde han inte.

– Jag har sett honom slåss på nätet och av några av de svenska tränarna har jag fått veta att han är hård men OK. Det var en hård match och jag gav honom ordentligt med stryk och hade dessutom kul samtidigt. Det var en uppvisningsmatch. Jag hade ju lovat att det skulle komma blod och det gjorde det, skrattar Kim.

Abdul, som är före detta proffs-thaiboxare och nu tränar proffs och är huvudtränare för Siam Athlete Nation, säger:

– Det kanske var för våldsamt för publiken att se Kim och Jafar slåss men det var en proffsmatch och därför har domarna lite längre stubin. Man utgår ju från att boxarna har koll på när de anser att matchen ska stoppas och de kan ju alltid kasta in handduken i ringen.

– I amatörmatcher är stubinen väldigt kort och det är därför som domarna ibland t.o.m. skiljer boxarna åt. Vi kör med att vi räknar och skiljer dem åt för att se om de är med ordentligt. Det är en viktig åtgärd ibland, säger Abdul och fortsätter:

 

De Olympiska Spelen

 

– När domaren pausar matchen ser han boxaren i ögonen för att se om allt är som det ska vara och om han fortfarande vill slåss. Ibland har matchen stoppats eftersom boxaren inte är helt med. Men vi slåss ju också inom en sport i vilken matchbilden kan förändra sig snabbt och gå från det ena till det andra. Man kan inte komma ifrån att trots att det förekommer blod och bulor så har man koll på det hela. Jag har aldrig upplevt något okontrollerat våldsamt förutom småsår som måste sys.

Abdul förklarar att thaiboxning är en sport som försöker komma in i de Olympiska Spelen, så boxarna måste visa att de har koll på saker och ting. Säkerhet är en mycket hög prioritet.

– Kim slogs utan utrustning eftersom det var en enstaka kamp. I VM slåss man med skydd på eftersom man så gärna vill med i OS.

Proffstränaren betonar att om man bara har en liten smula empati så förstår man när man tränat kampsport hur det är att slå på en annan människa.

– Det är väldigt få slagskämpar som tappar kontrollen här. Man har ju en familj som man inte vill förlora. Kanske finns det gängbildningar och aggression även i vår värld men vi sköter det på ett idrottsligt och sunt sätt, avslutar han.

 

BOX

 

Fakta om thaiboxning

 

Thaiboxning – i Thailand kallad Muay Thai – är thailändarnas nationalsport och en klassisk kampsport som utvecklats under flera generationer under tusentals år. Med inspiration från indiska och kinesiska självförsvarssystem har thailändarna utvecklat ett effektivt kampsystem där händer, armbågar, fötter och knän får användas i matcherna.

Historiskt sett var tanken att använda teknikerna i krig men på 1700-talet, under Burmas invasion av Thailand, blev thaiboxningen en symbol för det thailändska folkets styrka och stolthet och utvecklades till en regelrätt nationalsport.

Sedan dess har thaiboxningen utvecklats till en idrottsgren med fler och fler regler som ska skydda slagskämparna och förbättra disciplinen som idrottsgren.

I dag finns det fler än 60.000 professionella thaiboxare i Thailand och i Europa håller sporten på att breda ut sig ordentligt. Även här i Skandinavien finns det många seriösa klubbar som lär ut thaiboxning.

 

tattoos-piercings-inked-girls-back-side-genital-free-porn-cumonmy-com-022 6745491735_bae90d0e3e_b

A face of a hot girl that is licking a half-peeled yellow banana.

A face of a hot girl that is licking a half-peeled yellow banana.

hannah west

info@erotikoutlet.se • November 17, 2016


Previous Post

Next Post