Erotik Outlet

Nyheter om erotik

Scotland Yard i chock efter bestialiskt mord på tonårskille:

 

De onda andarna drevs ut med afrikansk voodoo

 

Kristy Bamu var en välanpassad ung man men ändå trodde hans syster och hennes man att han var besatt av onda andar. De utsatte honom för en ofattbar tortyr genom att slå honom i huvudet med en hammare, sticka honom med knivar och trycka in en järnstång i munnen på honom så att han till sist bönade och bad om att få dö.

 

07222-8

Då poliser från Scotland Yard sent på kvällen på juldagen år 2010 fann liket efter 16-årige Kristy Bamu i ett badkar i en lägenhet i östra London, var flera av dem tvungna att lämna lägenheten för att inte svimma…

Tonårspojken hade under flera dagars tortyr tillförts 130 sår och märken över hela kroppen. Han hade fått våldsamma slag i huvudet och flera av hans tänder hade dragits ut. Det var hans syster Kelly, 20, som hade larmat polisen, och hennes historier om tortyren var i det närmaste obegriplig och djupt chockerande.

Kristy och Kelly Bamu, och tre syskon, en autistisk bror på 22 år, en bror på 13 år och en syster på 11 år, hade kommit till London från Paris den 16:e december för att fira jul hos deras äldre syster Magalie Bamu, 28, och hennes man, Eric Bikubi, 28. Föräldrarna var tvungna att stanna i Paris för att jobba.

Både familjen Bamu och Eric Bikubi kom ursprungligen från Kongo, där Eric hade varit en framstående fotbollsspelare. I London försörjde han sig som en duktig och väl omtyckt tränare i en av de större klubbarna.

De trodde alla på en speciell voodoo-religion som kallas “kindoki”, och speciellt Eric Bikubi och Magalie Bamu var starkt troende. Bara några få dagar efter dem fem syskonens ankomst till London, beskyllde Bikubi tre av dem för att vara kindoki-häxor och besatta av onda andar. Det var Kristy, Kelly och den 11-åriga systern. Bikubi och Magalie var övertygade om att de tre häxsyskonen hade kommit för att döda dem.

Eric Bikubi tvingade dem att be och nekade dem både mat och sömn i ett försök att driva ut de onda andarna. Han ansåg att det främst var Kristy som var besatt och att det var han som utövade inflytande över alla de andra. Därför koncentrerade han sig på den 16-årige pojken.

Misshandeln började med slag med knytnävar samtidigt som Bikubi, påhejad av Magalie Bamu, uppmanade Kristy att erkänna att han var en voodoo-häxa och att han kommit med ondska i sinnet. Men pojken nekade fortfarande.

Bikubi övergick nu till att slå Kristy med en järnstång. Han syskon var tvungna att se på och helt livrädda blev de alla, utom Kelly, tvungna att hjälpa till med att bevaka Kristy då Eric Bikubi var på sitt jobb. De tvingades också torka upp blod efter misshandeln.

 

07222-4

Mordisk kindukihäxa

 

På julaftonsdagen kissade Kristy på sig då han på nytt slogs med järnstången, och detta tog hans plågoande som ett bekräftande tecken på att de onda andarna fortfarande fanns närvarande. Eric Bikubi ringde därefter till Kristys far, Pierre Bamu, och sa att pojken var en mordisk kindokihäxa och om han inte blev hämtad snart skulle han, Eric, bli tvungen att döda honom.

Kristy kom också själv till telefonen och bad föräldrarna komma och rädda honom. Men Pierre Bamu trodde inte att det kunde vara så illa att det inte skulle kunna vänta till annandag jul då han och barnens mamma, Jacqueline, äntligen skulle få ledigt för att kunna åka till London. De tyckte om Eric Bikubi och de hade gemensamma planer på att öppna en restaurang i London. De kunde inte föreställa sig att han skulle kunna göra deras barn något ont.

Redan dagen efter löpte Bikubi helt amok. Hen drog ut flera av Kristys tänder med en tång och han använde den dessutom för att slita bort delar av Kristys öron. Han slog honom i huvudet med en hammare, högg honom med en kniv och pressade in järnstången i munnen på honom. Till sist släpade han den halvt medvetslöse pojken ut till badkaret som var fyllt med kallt vatten. Här hölls hans huvud under vattnet till dess han drunknade.

Sent på kvällen på juldagen ringde Kelly Bamu upp sina föräldrar och meddelade att Kristy var död. Därefter ringde hon till larmcentralen. Grannar kunde berätta att de i flera dagars tid hade hört skrik från lägenheten på den åttonde våningen och på juldagen hade det varit extra galet. Men de hade ändå inte reagerat mer på det.

Eric Bikubi erkände att han hade misshandlat och dödat Kristy men hävdade att det varit självförsvar eftersom både han och Magalie annars skulle ha dödats av de onda voodooandarna som Kristy var besatt av. Därför kunde han erkänna dråp. Men han häktades för mord.

Enligt Kelly Bamu och de andra syskonen hade deras storasyster Magalie inte bara accepterat misshandeln av Kristy, hon hade också deltagit aktivt i den. Därför häktades även hon för mord.

Föräldrarna anlände till London dagen efter mordet. De var skakade och anklagade sig själva för att inte han kommit direkt då Kristy bett dem om det.  De upplyste polisen om att det inte fanns några belägg för Eric Bikubi och Magalies påståenden. Det var något som bara fanns i deras sjuka fantasier. Kristy hade varit en god son, en vänlig och hjälpsam ung man som hade varit en förebild för sina syskon.

 

Misshandlad under fyra dagar

 

Rättegången mot Eric Bikubu och Magalie Bamu påbörjades i Old Bailey den 16:e februari 2012 med de fyra syskonen som huvudvittnen. Misshandeln hade pågått under fyra dagar och den första dagen hade det även gått ut över två av Kristys syskon, till dess de “erkände” att de var besatta av onda andar som Kristy hade påfört dem. Därefter gick tortyren uteslutande ut över honom.

Då tortyren var som mest intensiv, bad Kristy flera gånger om att få dö. Men han erkände inte att han vara någon slags voodoohäxa eller trollkarl. Eric Bikubis försvarare påpekade att han kunde ha fått en hjärnskada som fotbollsspelare. Men detta påstående avvisades av experter som fastslog att Bikubi visste vad han gjorde, driven av sin blinda tro på kindoki.

Magalie Bamus försvarare hävdade att Bikubi hade tvingat henne att delta i tortyren men enligt Kelly Bamu hade hon deltagit av egen fri vilja och hade uppmanat sin man att bara fortsätta.

Den första mars dömdes de bägge för mord till livstids fängelse. Efter domen fallit läste åklagaren upp en text från familjen Bamu:

“Vi finner ingen tröst i domen eftersom vi berövats en älskad son, en dotter och en svärson. Kristy dog under obeskrivliga omständigheter i händerna på någon som han älskade och litade på. Någon vi alla älskade och litade på. Det kommer att bli svårt att få våra liv tillbaka på bana och ännu svårare att förlåta.”

 

07222-7

info@erotikoutlet.se • November 17, 2016


Previous Post

Next Post